Ce a spus noul patron spaniol al lui Dinamo despre FCSB și replica ”de aur” a lui Contra: ”O să o simți repede, stai liniștit!”

Pablo Cortacero a avut astăzi prima apariție în postura de patron al clubului Dinamo. Spaniolul, care face bani din afaceri imobiliare, a anunțat că își dorește ”să recupereze prestigiul” grupării bucureștene.

Pablo Cortacero, despre rivalitatea cu FCSB. Replica lui Contra: ”Stai liniștit, o să o simți repede!”

La conferința de presă, un jurnalist l-a întrebat pe omul de afaceri din Granada dacă este la curent cu rivalitatea dintre Dinamo și FCSB, cea mai mare din România.

”Știu despre rivalitatea foarte mare cu FCSB, însă nu am cunoștințe atât de profunde. Noi vrem să facem un proiect solid și vrem să facem lucrurile bine. O să vină și rezultatele, va fi un proiect bun”, a replicat Cortacero.

Pe fază, Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo, a intervenit: ”Stai liniștit, o să o simți repede”Pablo Cortacero a zâmbit când l-a auzit pe tehnician, apoi și-a continuat discursul.

Pablo Cortacero, despre fanii lui Dinamo

Spaniolul s-a referit la fanii lui Dinamo, cei care țin vie rivalitatea cu echipa patronată de Gigi Becali.

 “Ne-am întâlnit înainte de conferința de presă, dar au lipsit anumite persoane care nu erau în București. În zilele următoare vom avea negocieri, ideea este să fim mai puternici. După ce vom stabili structura, vom discuta cu fanii.

Ideea este să fim toți uniți în jurul acestui proiect. În acest moment se realizează un due diligence pentru a afla exact care sunt datoriile, după care vom vedea ce măsuri vom lua”, a spus Pablo Cortacero, la conferința de presă.

  • Suporterii din DDB dețin 27% din acțiunile clubului Dinamo

Sursa: Digisport.ro