A renunțat la sport ca să facă filme pentru adulți și a dat imediat lovitura. Câți bani a câștigat într-o zi: ”E o nebunie!”

Renee Gracie (25 de ani) a devenit subiect de discuție în ultimele zile, după ce australianca s-a retras din sport și a intrat în industria filmelor pentru adulți, unde câștigă circa 15.000 de euro săptămânal.

Ce a pățit Renee Gracie după ce a anunțat că face filme pentru adulți

O sportivă faimoasă în țara ei, unde a fost prima femeie pilot, Renee Gracie a anunțat că nu mai este ”pasionată de cursele de mașini”, concentrându-se în schimb pe noua ei carieră de actriță în filmele pentru adulți.

Fostă participantă la cursele V8 Supercarsși cu aspirații de a accede în celebra competiție NASCAR, tânăra a renunțat la pilotaj din cauza problemelor financiare și lipsei sponsorizărilor. Acum, șefii Supercars s-au distanțat de Renee, odată ce au aflat noua ei ocupație, scrie The Sun

Purtătorul de cuvânt al competiției a precizat că nu vrea să comenteze nimic despre ex-sportivă, pentru că aceasta ”nu mai este implicată” în concurs.

Renee Gracie: ”Dă-i naiba!” A făcut 11.000 de euro într-o singură zi

Renee Gracie a reacționat după agitația din ultimele zile. ”E o nebunie că oamenii cred că nu pot să fac asta. Îmi pare rău că unele persoane cred că nu sunt cea care aveau ei impresia că sunt, dar dă-i naiba!

Nu sunt prostituată, nu sunt escortă. Sunt aici să fac bani. Acum sunt într-o situație financiară la care nu visam și mă bucur de asta. Pot să-mi spună cum vor”, a răbufnit australianca.

Născută în suburbiile orașului Brisbane, Renee a adăugat că intenționează să își cumpere o casă în următorul an. După ce publicul larg a aflat cu se ocupă, tânăra spune că a avut o zi în care a câștigat nu mai puțin de 11.000 de euro.

Abonamentul lunar pentru clipurile ei costă 800 de euro, potrivit presei din Marea Britanie.

Sursa: Digi24.ro