Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi şi-a dat demisia de la Viitorul şi de ce a decis să vândă acţiuni

Gică Hagi a decis în vară să demisioneze de pe banca tehnică a Viitorului, echipă cu care a câştigat campionatul în sezonul 2016/2017.

De ce a demisionat Gică Hagi de la Viitorul

Cel supranumit “Regele” a explicat motivul pentru care a luat această decizie şi a dezvăluit ce proiect de viitor are la echipa pe care o patronează.

“Eu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am luat-o de la zero și în zece ani mi-am îndeplinit toate obiectivele. Trebuia să ies de pe bancă și să creez un nou proiect. Vreau un nou proiect pentru următorii zece ani. Sper să fie la un nivel mai bun”, a declarat Gică Hagi, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

“Trebuie să fiu concret cu dumneavoastră, fiindcă ne vom vedea peste o altă perioadă și o să-mi scoateți declarațiile. Dacă nu vom crește, eu n-o să mai fiu pe bancă! Avem angajați foarte mulți, costuri foarte mari, avem departamente construite bine. Încercăm să fim organizați. Nu suntem la un nivel mare. Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el și eu îmi văd de ale mele.”, a mai afirmat Gică Hagi.

Gică Hagi a decis să vândă acţiuni la Viitorul: “Vreau parteneri serioşi”

Ulterior, Gică Hagi a explicat noul proiect pe care vrea să-l pună în aplicare la Viitorul: atragerea de noi oameni puternici din punct de vedere financiar, care să preia din acţiunile clubului.

“Eu am ieșit de pe bancă pentru a lucra administrativ și a încerca să devenim mai puternici. Clubul nu cred că poate să devină mai puternic cu mine acționar! Mie nu-mi place în partea administrativă. Ca să devină clubul mai puternic, eu, Gheorghe Hagi, îmi doresc să am parteneri cu care să fac ca acest club să fie mai bun. Adică să vindem acțiunile!

Discuții tot ies de doi, trei ani. Îmi doresc să se facă ceva pentru că unde sunt mai mulți puterea crește și așa o să devenim mai buni și mai puternici. Putem să ne dezvoltăm pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine. Dacă nu, echipa va rămâne cu bugetele pe care le avem, cât timp vom putea. Peste tot e criză! Dacă Real Madrid și Barcelona au scăzut, toți suntem afectați de această pandemie! Nu vând acțiunile doar ca să vând și că a început pandemia. Acest gând îl am de trei ani.”, a mai spus Gică Hagi.

“Vreau parteneri serioși și puternici ca mine și să susținem acest club, această Academie care produce pentru România. Vreau să fac acest lucru cu mare drag și să ajungem și în Europa. Noi n-am avut niciodată un buget european. Au fost limite inadmisibile pentru Europa. Nu poți să joci cu salariu de 5.000 de euro în Europa! Trebuie să te duci la alt nivel, gen CFR. Sau din țări vecine pe care putem să le folosim ca exemplu.”, a încheiat “Regele”.

Sursa: Digi24.ro