AM AVUT DREPTATE ! BETIVUL CONFIRMAT IN INSTANTA

La data de 22 ianuarie 2021, în jurul orei 19:15, polițiștii din București au depistat, în spațiul închis al unui restaurant din Centrul Vechi al municipiului București, 27 de persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că una dintre persoanele depistate figura carantinată în județul Călărași, din data de 16 ianuarie 2021, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

De asemenea, au fost întocmite procese-verbale de constatare a contravenției pentru 25 de clienți, în valoare totală de 17.500 de lei și a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, operatorului economic în incinta căruia au fost depistate persoanele.”

Așa suna declarația autorităților, care a inflamat opinia publică la începutul acestui an.

Printre protagoniștii spectacolului grotesc, găsiți beți rangă de către polițiști în vreme ce oamenii onești stăteau cuminți în case și respectau regulile impuse de autorități, s-a regăsit și marele comisar-șef de poliție Radu Gavriș. Alături de el, magistrați cu prestigiu și obrazul gros…

Nu, nu a făcut parte din echipa de polițiști care au efectuat controlul, el se afla la beția respectivă!

Tocmai cel care avea în atribuții, dată fiind funcția sa de adjunct al poliției Capitalei, respectarea măsurilor anti-COVID, le-a călcat în picioare.

Un exemplu mai elocvent de lipsă de cinste, onoare și respect pentru haina militară nu s-ar putea găsi!

Cu toate acestea, nu a urmat o demisie, așa cum îî stă bine unui bărbat cu demnitate. Surpriza!

După eveniment, Gavriș s-a trezit la un moment dat din aburii alcoolului și a decis să conteste în instanță acțiunea propriilor subordonați, ca un adevărat rebel al sistemului!

Ba mai mult decât atât, atunci când i s-a solicitat participarea la testarea psihologică, deoarece era în stare de ebrietate, a absentat!

Și revenind în zilele noastre caniculare, la 7 luni de la cheful de pomină de la Hanul lui Manuc,

Gavriș se vede nevoit să se îmbete din nou, de data aceasta de necaz.

Instanța nu i-a admis contestația, doar i-a diminuat amenda, să îi poată rămane ceva bani pentru câteva beri, din salariul de comisar-șef!

Menţine în rest procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei ca fiind legal şi temeinic „

Uite așa, încă odată, Gavriș se face de pomină și pătează haina statului, cea de pe urma căreia își câștigă pâinea și berea zilnică.
Oare ce alte isprăvi vor mai urma?