Edi Iordanescu a dezvaluit cum au reactionat jucatorii când au realizat ca Gigi Becali nu mai e ”antrenor”

Noul tehnician al roș-albaștrilor a dezvăluit cum au reacționat jucătorii când l-au văzut și când au realizat că Gigi Becali nu mai este antrenor. Iordănescu jr a spus că a simțit o liniște la nivelul întregului lot.

Edi Iordănescu a dezvăluit cum au reacționat jucătorii când au realizat că Gigi Becali nu mai e antrenor. ”E important să se vadă în joc!”

”Cu siguranță că da, e important să se întâmple acest lucru și să se vadă în joc, în exprimarea lor, dar am văzut atitudine. Eu nu pot să fac comparații și paralele cu ce a fost înaintea mea, sunt sigur că fiecare antrenor dinaintea mea a încercat să organizeze lucrurile cât mai bine.

În mod special, în plan tehnico-tactic, mi s-au părut extrem de atenți, focusați, implicați, am găsit acea agresivitate pe care o căutam la antrenamente, sunt sigur că vor să demonstreze”, a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, discuții individuale cu jucătorii

Iordănescu jr a mai precizat și ce așteptări are de la jucători.

”Sunt sigur că cei cu care am mai lucrat le-au transmis celorlalți ceea ce înseamnă pretențiile și așteptările mele la activitatea zilnică și nu am niciun fel de emoții. Îmi doresc ca ei să înțeleagă că sunt aici să-i ajut, să lucrăm împreuna și să producem performanță, dar în același timp că sunt primul care se va asigura că ei vor fi protejați din toate punctele de vedere.

Responsabilitatea lor este să dea totul pe teren, responsabilitatea mea va fi rezultatul meciului”, a adăugat antrenorul. 

Chestionat dacă a avut discuții individuale cu jucătorii, Iordănescu jr a replicat: ”Cu siguranță că am avut discuții individuale cu ei. Au fost, sunt și vor persista. Acum nu au fost foarte multe, pentru că nu am timp, îmi lipsește perioada precompetitională, dar pentru că face parte din stilul meu de a gestiona lucrul, între mine și grup sau ei individual trebuie să fie dialog încontinuu.

Nu sunt genul de antrenor pasiv, ci unul activ care își dorește ca jucătorii săi să stie mereu ce au de făcut”, a mai spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Sursa: Digisport.ro