EXCLUSIV: In plina lupta cu interlopii, adjunctul Capitalei, Radu Gavris, se bate pentru ciolan – PARTEA III

I love listening to lies, when I know the truth – Anonymous

Sau cum în aceste vremuri tulburi pentru MAI, Gavriș a început negocierea unui loc călduț în alte structuri de conducere în București….

… urmând aceeași strategie pe care a exersat-o în mandatul lui Carmen Dan, de la care a obținut clemența prin oferirea de servicii de lux, demne de un om fără coloană vertebrală, în ciuda aparențelor.

Mai exact, pentru a fi iertat de Carmen Dan, domnul comisar Gavris s-a asigurat ca inculpatul Liviu Dragnea va ajunge la penitenciar cu masina sa de serviciu.

În același mod, lipsit de scrupule, Radu Gavriș încearcă azi să ofere alte asemenea servicii de slugărnicie, în schimbul unui post de conducere.

Dar oare ce servicii mai poate să ofere un ofițer care mai tot timpul are creierul îmbibat în alcool?

Ca să facem puțină lumină în referire la episodul Liviu Dragnea, pentru cei ce nu cunosc, transportul acestuia la penitenciar a avut loc conform planului dispus de Gavriș, care a creat o diversiune încă de la domiciliul lui Dragnea, de unde au plecat mai multe mașini în același timp, pentru a evita jurnaliștii care urmăreau acest subiect.

S-a dovedit într-un final că Dragnea a ajuns „la destinație” chiar cu autoturismul dat în folosință de către MAI (și plătit din banii noștrii, contribuabilii), pentru a-l deservi pe Gavriș, nu transportului deținuților.

În primele părți ale dezvăluirilor noastre am menționat de numeroase ori că acest Gavriș Radu a reușit să își formeze un grup de jurnaliști aservit intereselor proprii, care i-au adus și îi aduc în repetate rânduri elogii, astfel încât imaginea publică a acestui polițist veșnic turmentat să fie una imaculată.

Astăzi vom spune și cum a reușit această performanță, demnă de manualele de PR:

Este aceeași metodă prin care a reușit să își tragă de partea lui o bună parte din subordonați; pe românește metoda se numește: laudă-mă gură, că d-aia îți dau de mâncare.

Gavris a marit in mod nejustificat numarul posturilor de ofiter din schema serviciului Omoruri, recrutand cadre alese doar de el, buna parte dintre acestia avand sotii sau rude apropiate care lucreaza în mass-media.

Metoda se pare că a funcționat și ca un bulgăre de zăpadă, câteva știri dictate însuși de Gavriș, care îl prezentau ca un super-erou, au fost preluate de toate sursele de știri, prin efectul bulgărelui de zăpadă. Așa s-a conturat legenda șefului de la Omoruri, sub conducerea cui rata cazurilor rezolvate a fost de 100%, record la nivel european.

În urmatoarele episoade din epopeea Gavris vom demonta acest mit penibil, dezvaluind numarul COLOSAL de dosare de omoruri cu autori necunoscuti din perioada in care Gavris se afla la conducerea acestui serviciu, dar care au fost ascunse opiniei publice, pentru a nu-i pata reputatia acestui impostor alcoolic.

VA URMA!!!