EXCLUSIV: Radu Gavris; impostorul de la omoruri; PARTEA VI

E dificil să eliberezi proștii de lanțurile pe care le venerează – Voltaire

Seria noastră de dezvăluiri în exclusivitate cu privire la impostorul Gavriș ajunge la episodul 6 tocmai în perioada în care autoritățile statului încep să ia măsuri tocmai din cuibul acestuia, Serviciul Omoruri al Capitalei.

Și cum presa mai mult sau mai puțin aservită intereselor acestui polițist îmbătat de aburii puterii atât la propriu cât și la figurat deja relatează cum DNA a descins în cursul zilei de 18 septembrie peste colegii lui Gavriș, existând suspiciunea (evidentă, am spune noi) că acolo se petrec ilegalități, vom dezvălui, pe surse, cu ce se ocupă în tot acest timp comisarul Radu Gavriș.

Procurorii DNA au ridicat documente și calculatoare din birourile Serviciului Omoruri, după ce ofițerii acestei structuri, bine instruiți de către Gavriș, au obținut fără a avea mandat în acest sens, imagini video care ulterior au fost diseminate presei.

Ei bine, Gavriș duce adevărate campanii de lobby și negocieri cu presa în ultima perioadă.

Acesta se plânge jurnaliștilor și imploră după sprijin mediatic, având ca scop principal exonerarea de răspunderea penală a faptului că a acordat acel spor de toxicitate doar lucrătorilor săi din București, în timp ce omologii lor din țară nici nu visau la asemenea beneficii materiale.

Conform logicii lui Gavriș, cei de sub comanda sa, de la Serviciul Omoruri din Capitală, lucrau zilnic cele 8 ore într-un mediu cu toxicitate ridicată!

Prin tot scandalul creat, Gavriș nu dorește decât o expunere mediatică, menită să îi ofere o negociere a faptei penale prin care a prejudiciat statul cu peste 1 milion de lei, prin încasarea sporului mai sus menționat, în mod ilegal.

Practic, acest impostor care și-a creat o imagine de super-polițist pe spinarea cazurilor rezolvate de alții și prin creionarea unei legende false cum că echipa sa nu are cazuri nesoluționate, apelează din nou la jurnaliști și la magistrații cu care se află în relații apropiate, pentru a scăpa de brațul legii, fără a avea pic de demnitate sau onoare!

Și sindicalistul Dumitru Coarnă a atras atenția cu privire la ilegalitățile comise de către Gavriș cu nenumărate ocazii. Acesta menționa recent, într-o intervenție televizată:

„ Domnul Gavriș este autorul principal acolo. Eu spun de mult timp ca a săvârșit mai multe infracțiuni acolo: fals și uz de fals, divulgare de informații nedestinate publicității. Gavriș săvârșește o infracțiune de 10 ani! Prejudiciu de 1 milion de lei. Prin falsificarea statelor de plată.”

Rămâne de văzut dacă această cârdășie de procurori amici de pahar cu Gavriș și jurnaliști aserviți lui vor reuși să îl scoată bazma curată și de data aceasta sau, dreptatea și adevărul vor ieși la iveală.

Doar timpul ne va răspunde la aceste întrebări!

Așteptăm cu mare interes să se elucideze și de ce Gavriș a boicotat cele 33 de percheziții plănuite a avea loc înainte de înmormântarea interlopului Pian, doar pentru interesul său personal.

A-ți sabota propria instituție și periclita o anchetă penală, doar pentru a-ți crea o imagine impecabilă în fața opiniei publice este inadmisibil și ilegal, iar cineva trebuie să plătească!

VA URMA!