”Fetele câștigă 800-900 de euro pentru o zi!” Vedeta care a spus tot despre petrecerile exclusiviste ale fotbaliștilor

Amor Romeira (31 de ani), cântăreață și actriță spaniolă, a făcut dezvăluiri despre petrecerile exclusiviste pe care le organizează cei mai mari fotbaliști ai planetei. 

Petrecerile fotbaliștilor: ”Fetele ajung să câștige 800-900 de euro!”

Spanioloaica a povestit că femeile pot câștiga mii de euro dacă acceptă invitațiile la aceste petreceri. Deși a negat că ea personal ar fi participat vreodată, Romeira a menționat că are prietene care au fost la astfel de evenimente private.

”De fiecare dată când un fotbalist vrea o asemenea petrecere, o organizează într-o casă mare. Cheamă actrițe, vedete TV, influencerițe de pe Instagram”, a spus Amor Romeira, în timpul unei emisiuni.

Mai mult, ea a spus care este tariful acestor femei pentru participarea la evenimentele jucătorilor. ”Fetele ajung să câștige 800-900 de euro pentru o zi în compania unui fotbalist. De asemenea, trebuie să-ți lași telefonul mobil la intrare, la fel ca alte lucruri personale”, a explicat actrița.

Amor Romeira, fostă iubită de fotbalist

Amor Romeira, care are aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram, a specificat că este mereu chemată la astfel de ”chefuri”. ”Am refuzat însă de fiecare dată”, a zis spanioloaica.

La aceste petreceri exclusiviste, presa nu are acces, iar fotografierea și filmarea sunt strict interzise. 

Romeira este cunoscută pentru faptul că a avut relații cu numeroși fotbaliști, așa cum mărturisea chiar ea, cu ceva timp în urmă. Unul dintre foștii ei iubiți ar fi un fotbalist de națională, care a fost cu Spania la Mondialul din 2014.

”Ei sunt cei care caută femeile care lucrează în televiziune. Sunt ca niște medalii pentru ei”, spunea Amor Romeira.

Sursa: Digisport.ro