Florinel Coman, transferat în această vară: ”Gata, vine surpriza!” Gigi Becali va fi ”foarte mulțumit” cu suma tranzacției

Florinel Coman (22 de ani) este la un pas să o părăsească pe FCSB. Internaționalul român ar putea pleca ”vara asta” de la echipa lui Gigi Becali, după cum anunță impresarul său.

”Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta! Mai aveți doar puțină răbdare”, a anunțat Giovanni Becali, agentul ”perlei” de la FCSB, potrivit Fanatik.

Ultima echipă care s-a arătat interesată de Coman este Galatasaray, după cum a anunțat Digi Sport încă de ieri. Fatih Terim l-ar fi remarcat de pe vremea când Florinel Coman ajuta Viitorul lui Gică Hagi să câştige titlul de campioană. 

În mai 2017 s-a scris că Hagi a cerut 4 milioane de euro celor de la Galatasaray în schimbul lui Florinel Coman. Mutarea nu s-a mai realizat, iar jucătorul a ajuns la FCSB, care a plătit în total aproape 3 milioane de euro.

Giovanni Becali: ”Gigi va fi foarte mulțumit cu suma pentru Coman!”

”Eu chiar cred de data asta că Florinel va pleca și Gigi va fi foarte mulțumit cu suma pe care o va obține pentru Coman”, a adăugat Giovanni Becali.

În urmă cu câteva zile, agentul dezvăluia că suma pe care ar putea fi vândut fotbalistul se-nvârte în jurul a 7-8 milioane de euro.

Am primit multe telefoane pentru Florinel Coman. Toată lumea se învârte acum acolo, la 7 sau 8 milioane de euro. Nimeni nu trece de pragul ăsta. Oferta din America pentru Coman a fost foarte serioasă, dar a fost foarte joasă în comparație cu ce a vrut FCSB.

Pentru mine, valoarea lui Florinel Coman, în acest moment, este de 10-12 milioane de euro”, mărturisea Becali.

  • 5,4 milioane euro e cota de piață a fotbalistului de la FCSB
  • 3 selecții în naționala de seniori a adunat Florinel Coman 

Sursa: Digisport.ro