Gigi Becali a anunțat: ”Man, Coman și Tănase vor pleca de la FCSB!” Știe deja și ce jucători va aduce în loc

Gigi Becali (61 de ani) nu se lasă și vrea să dea lovitura financiară și după pandemia de coronavirus.

Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat că Florinel Coman (22 de ani), Dennis Man (21 de ani) și Florin Tănase (25 de ani) vor fi transferați cel mai târziu în toamna acestui an.

Gigi Becali a spus când vor pleca Man, Coman și Tănase de la FCSB

Becali nu-și face griji, pentru că deja a pus la punct strategia pentru sezonul viitor. Are deja în gând jucătorii pe care-i va aduce în loc.

”Până acum, au fost numai tatonări cu Florinel Coman. Întreabă ei, eu le dau răspunsul: 20 de milioane de euro. Ei întreabă, eu le zic 20 de milioane de euro.

Dar, eu așa cred, că toți trei vor pleca de la FCSB. Dacă dă Dumnezeu și ne calificăm în Europa, la toamnă, ei vor pleca. Cum, care cei trei? Coman, Man și Tănase”, a spus Gigi Becali, în EXCLUSIVITATE la ”Fotbal Club”.

Becali știe ce jucători va aduce la FCSB după ce Man, Coman și Tănase vor pleca

Milionarul din Pipera este sigur că tripleta de aur va fi vândută, așa că deja și-a făcut strategia pentru sezonul viitor.

”Nu-mi fac eu griji că vor pleca Man, Coman și Tănase. Am deja în cap ce fac, dacă-i vând. Dar, nu vă spun. Sigur că voi promova jucători și de la echipa doua, dar ne trebuie jucători ca lumea”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

“Man, Tănase și Coman au produs pericol în permanență”. Detalii de la amicalul pierdut de FCSB contra Academicii Clinceni

FCSB a pierdut și al doilea amical de după reluarea pregătirilor, deși a întâlnit un adversar mai slab cotat, Academica Clinceni, scor 2-3. Roș-albaștrii nu au fost salvați nici de golurile înscrise de Florin Tănase și Dennis Man.

Sorin Paraschiv, fost jucător la Steaua și actuala FCSB, în prezent team-manager la Academica Clinceni, a oferit câteva detalii despre meciul câștigat de echipa sa la baza din Berceni.

Sursa: Digisoprt.ro