EXCLUSIV: Radu Gavris; impostorul de la Omoruri – PARTEA V

Cel care din ambiție, ajunge într-o poziție de la care nu poate urca mai mult, se va prăbuși mai târziu cu totul. – Niccolo Machiavelli

În acest episod vom răspunde, în exclusivitate, la întrebarea doamnei Dogioiu, la care Gavriș a omis în cadrul recentului interviu: care a fost implicarea sa în cazul Caracal?

Implicarea lui Gavriș a fost una „consistentă”, dacă este să ne uităm peste facturi.

Mai exact, în timpul cercetării la fața locului, Gavriș a convins procurorii să accepte ca în haznaua din curtea lui Dincă să escaveze, în vederea găsirii de probe, o societate comercială privată.

Gavriș a afirmat că toată activitatea va fi una gratuită, spunând că administratorul firmei în cauză este un apropiat de-al său și nu va percepe niciun cost într-un așa caz cu impact mediatic și emoțional.

În ciuda acestui lucru, la scurt timp după efectuarea săpăturilor, procurorii au fost puși în fața faptului împlinit, având de plată o factură consistentă către firma de casă a lui Gavriș!

În DINAMICa lucrurilor firești care au loc între Gavriș și această firmă, a fost înaintată la plată acea factură consistentă, pentru ca atât firma apropiată cât și Gavriș să încaseze fiecare procentul său.

Cu siguranță s-ar fi găsit firme care să ajute în mod benevol la aflarea adevărului, ba chiar companii locale!

Dar Gavriș a preferat o societate comercială din apropierea Bucureștiului, deoarece este un apropiat al administratorului, așa cum declara chiar el!

Se pare că este o practică des întâlnită în cadrul Serviciului Omoruri condus de facto de Gavriș, fapt ce ne face să ne întrebăm de ce aceștia beneficiază de acel spor pentru toxicitate, cât timp „treaba murdară” este făcută de firme particulare, pe bani grei de la stat?

Colegii din țară de ce nu primesc acei bani?

Până și domnul Coarnă a sesizat neregulile:

“Domnul Gavriş are două probleme penale. Are un prejudiciu de aproape 10 miliarde vechi prin falsificarea unor foi colective de prezenţă. Era vorba de un spor pentru pericol de contaminare biologică la cercetare la faţa locului. El a pontat pe toată lumea ca fiind, de zece ani, în cercetare la faţa locului în contaminare biologică sau în raport cu cadavre sau exhumări. Deci a falsificat foile colective de prezenţă. Sunt unii care iau şi acum în pensie aceste drepturi. Acolo sunt lucrurile extrem de clare. A doua problemă o are cu divulgarea de informaţii care nu erau destinate publicităţii. Sunt patru ofiţeri de la Omoruri, trimiși de domnul Gavriş, care au ridicat imaginile de la trei locuinţe din zona respectivă. Au minţit oamenii de acolo că le folosesc în dosare penale şi le-au scăpat la presă.”

Doamna jurnalist Dogioiu, măcar în al doisprezecelea ceas puteți da dovadă de imparțialitate: formulați o solicitare către Parchet, să facă publice facturile din cazul Caracal!

De asemenea, cereți Poliției Române să spună câte cazuri nerezolvate are Serviciul Omoruri al Capitalei, al lui Gavriș! Să elucidăm această legendă și să vadă și opinia publică ce fel de minciuni s-au spus până acum!

Cât despre Gavriș…cât cinism să ai să vrei să faci profit pe urma unei tragedii de așa amploare, precum cazul Caracal?

Despre același cinism este vorba și când declari public că tu ai condus Serviciul Omoruri cu 0 cazuri nerezolvate!

Dar cu colegul său, agentul de poliție Adrian Chicu, cum rămâne?

Agentul de poliție din cadrul Secției 16, București, Adrian Chicu este dispărut fără urmă de 5 ANI!!!

Pe 30 mai 2015 a fost văzut pentru ultima dată de colegi, din clipa aceea, nimeni nu mai știe nimic de el!

Aceiași colegi spun că în acea perioadă Chicu era implicat în destructurarea unor grupări infracționale de pe raza sectorului 4 și că mai mulți polițiști, inclusiv Chicu, ar fi primit amenințări cu moartea din partea interlopilor.

Unde este implicarea structurii cu 0 cazuri nerezolvate? Cum este posibil ca în Bucureștiul zilelor noastre, un polițist să fie de negăsit timp de 5 ani de zile?

Jurnaliștii aserviți lui Gavriș: când lăsați fițuicile servite și vă apucați de investigații, pentru care să vă meritați leafa?

Se mai profesează cu demnitate în țara aceasta?

VA URMA, MAI SUNT MULTE DE SPUS!!!