Mesajul transmis de Ion Țiriac o urmărește pe Simona Halep zi de zi. “Îl țin minte”

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) a dezvăluit unul dintre sfaturile de bază pe care le-a primit de la președintele Federației Române de TenisIon Țiriac (81 de ani).

Campionii din tenis au, în prezent, un staff numeros care asigură climatul necesar performanței. Dar mulți dintre jucătorii de azi își ridică nivelul mental și prin discuțiile purtate cu oameni meniți să ofere cele mai bune sfaturi.

Ion Țiriac, mesaj motivațional pentru Simona Halep 

Simona Halep (29 de ani) e manageriată de Virginia Ruzici, dar are o relație specială cu fostul jucător de Cupa Davis, Ion Țiriac (81 de ani), cel care obișnuia să fie prezent la toate meciurile importante jucate de constănțeancă. 

„Am primit foarte multe sfaturi, mi-e greu să aleg… Unul dintre ele, pe care îl ţin minte zilnic, e să dau tot ce am mai bun astăzi, ca să fiu mai bună decât ieri. Domnul Ţiriac mi l-a dat. Ion Țiriac mă susține și vine la meciurile mele atunci când poate, vorbește cu mine despre tenis, încearcă să mă înțeleagă așa cum sunt eu emoțional, de ce am emoții într-un meci, de ce nu pot fi 100% în alt meci. Mă ajută mult felul dânsului de a fi”, a declarat Simona Halep, pentru ProSport. 

  • Născut la Brașov, Ion Țiriac a fost pe locul 8 în lume, la simplu, în 1968. 

Eleva duoului Darren Cahill – Artemon Apostu Efremov a vorbit pe larg, pe final de an, despre cum s-a adaptat schimbărilor din 2020 provocate de pandemia de coronavirus. 

Ritmul vieții a fost schimbat total în 2020. Consider că m-am adaptat foarte bine. Ce pot să iau bun după această pandemie: am stat mai mult acasă, alături de familie și prieteni. Al doilea lucru e că am câștigat două titluri.

Unul dintre cele mai importante e titlul de la Roma, pe care mi-l doream foarte mult. Îmi pusesem o presiune foarte mare pentru că nu îl câștigasem încă. Odată ce l-am câștigat, mă simt împlinită că am acel trofeu”, a spus Simona Halep, la emisiunea „Așii Tenisului”, la Digi Sport.

Sursa: Digisport.ro