Radu Drăgușin, ”gigantul din România”, a debutat pentru Juventus! Seara pe care nu o va uita niciodată

Radu Drăgușin (18 ani) a debutat, în sfârșit, pentru Juventus. Andrea Pirlo l-a trimis pe fundașul român pe teren la scorul de 3-0 pentru torinezi.

Drăgușin a devenit al doilea fotbalist român care joacă pentru Juventus, după Adi Mutu, în perioada 2004-2006/

Internaționalul român U21 a intrat pe teren în minutul 69 în locul lui Merih Demiral, despre care s-a spus înaintea meciului că nu va juca fiind accidentat.

Drăgușin a debutat pentru Juventus. Presa din Italia: ”Gigantul din România promovat de Pirlo!”

Fundașul de 18 ani i-a impresionat pe jurnaliștii italieni, după ce a prins pentru prima dată lotul ”bianconerilor”, la duelul cu Lazio:

Forță, dezinvoltură și personalitate: acesta este Drăgușin, gigantul din România pe care Pirlo l-a promovat la prima echipă. Drăgușin a fost convocat duminică (n.r la meciul cu Lazio) la prima sa partidă de la echipa mare.

O parte a deciziei este legată de problemele de lot, însă și jucătorul are meritul său. Tot mai mulți tineri sunt șlefuiți în centrul de juniori, iar Drăgușin este ultimul talent catapultat în echipa mare“, se arată în materialul realizat de Gazzetta dello Sport.

Drăgușin se antrenează cu prima echipă a lui Juventus încă de la începutul acestui sezon. Internaționalul U21 a fost transferat de Juventus în vara anului 2018, acesta trecând pe la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor.

  • 25 de mii de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt
  • 7 jocuri a adunat fundașul la echipa U23 a lui Juventus.

Sursa: Digisport.ro