Radu Gavris- liderul impostorilor din politie, prins în flagrant cu sticla în mana

Prostul face tot ce poate ca sa nu treacă neobservat – Tudor Mușatescu

În urmă cu câteva luni începeam seria dezvăluirilor cu privire la impostorul șef din poliția capilalei, RADU GAVRIȘ. Un polițist de carton, care a călcat la propriu și la figurat pe cadavre pentru a ajunge cu orice preț celebru, un oportunist fără scrupule și care și-a vândut onoarea ce vine odată cu uniforma de poliție, pentru a fi vedetă.

Iată că dezvăluirile noastre au și un final, unul deloc surprinzător, Gavriș fiind prins chiar de subalternii din cadrul DGPMB în timp ce chefuia alături de procurori și alți polițiști, în dispreț total de legile acestei țări.

Setea de alcool și de putere a grupului vesel, adunat încă odată să „pună țara la cale”, a fost de data aceasta stinsă cu amenzi și cercetări disciplinare.

Ne întrebăm oare câte astfel de chefuri au avut loc în mandatul fostului șef al poliției Centrul Vechi, Cristian Ghica, cunoscut pupil al lui Gavriș, supărat nevoie mare că a fost mutat pe altă funcție, nemaiputând să faciliteze petrecerile „underground” ale polițiștilor și procurorilor impostori.

Episodul despre Ghica, actuală vedetă pe Facebook mai mult decât polițist, am scris pe larg în materialul dedicat neregulilor din Centrul Vechi: https://dezvaluiri.com/exclusiv-spagarii-din-centrul-vechi-sunt-revoltati/

Acest “flagrant” este doar începutul sfârșitului comisarului-șef alcoolic, care așa cum spuneam la începutul seriei de dezvăluiri, și-a clădit o carieră folosindu-se, culmea, de cei care acum îl îngroapă: presa! (mai multe despre cariera sa: https://dezvaluiri.com/in-plina-lupta-cu-interlopii-adjunctul-capitalei-radu-gavris-se-bate-pentru-ciolan/)

Să reamintim chefurile din sediul DGPMB, de unde Gavriș pica din picioare (la vestita cameră 222, de lângă liftul vechi, cum dezvăluiam aici: https://dezvaluiri.com/in-plina-lupta-cu-interlopii-adjunctul-capitalei-radu-gavris-se-bate-pentru-ciolan-2/ ) sau poate de felul în care a mărit schema de personal de la Omoruri? (detalii aici: https://dezvaluiri.com/exclusiv-in-plina-lupta-cu-interlopii-adjunctul-capitalei-radu-gavris-se-bate-pentru-ciolan-partea-iii/), sau demontarea mitului cu “0 dosare nerezolvate” (detalii aici: https://dezvaluiri.com/exclusiv-in-plina-lupta-cu-interlopii-adjunctul-capitalei-radu-gavris-se-bate-pentru-ciolan-partea-iv/) …toate acestea ne arată adevărata față a lui Gavriș.

Implicarea sa în cazul Caracal (detalii aici https://dezvaluiri.com/impostorul-de-la-omoruri/) sau cum ancheta legată de crima interlopului Pian a fost zădărnicită pentru interesele sale personale (https://dezvaluiri.com/exclusiv-radu-gavris-impostorul-de-la-omoruri-partea-vi/), care în cele din urmă au ajuns să intre în vizorul DNA (https://dezvaluiri.com/radu-gavris-liderul-impostorilor/), toate au prevestit acest final apoteotic.

Cheful de pomină destrămat de polițiști îl putem numi: picătura care a umplut paharul.

Impostorul betiv ( care datorita pandemiei si restrictiilor nu mai avea mult si intra in sevraj), nu se dezice: nici in ultimul ceas nu se sinchiseste sa isi recunoasca greseala! Lipsit de coloana vertebrala, tocmai cel care trebuia sa fie un exemplu pentru societate cand vine vorba de respectarea masurilor impuse, inca o data demonstreaza ce fel de caracter are, neluand in calcul varianta inteleapta: DEMISIA!

– SFÂRȘIT –