Radu Gavris- liderul impostorilor de la Omoruri; Partea VII

Fidelitatea este sora dreptăţii- Horatiu

Începem acest nou episod cu o întrebare (retorică ce-i drept): dacă cei de la care cetățeanul de rând se așteaptă să le rezolve infracțiunile grave din comunitatea lor, dacă „elitele” poliției, de fapt își pierd timpul pentru a crea breaking-news-uri, oare la ce nivel de ipocrizie, indolență și lipsă de responsabilitate se află acești oameni ai legii?

Doar ce au trecut perchezițiile DNA prin birourile Serviciului Omoruri al Capitalei, dar presa nu s-a obosit prea tare să caute răspunsuri, ba chiar cei care îi ling pantofii lui Gavriș au început să spună că se face un abuz…

Așa că ne facem datoria și clarificăm ce reputați jurnaliști de investigații ai țării fie n-au vrut, fie n-au putut…

Care este adevărul cu privire la imaginile din presă, din noaptea marii întâlniri ai liderilor poliției cu familia interlopului Pian?

Polițiști (dacă îi putem numi astfel), aserviți lui Radu Gavriș, s-au folosit în mod ilegal de calitatea lor de oameni ai legii și fără a dispune de un mandat, au solicitat și obținut imaginile din cunoscuta noapte, preluate de camerele de supraveghere ale unor persoane fizice.

Să ne imaginăm cum a fost când un cetățean onest s-a trezit cu mai mulți polițiști pe capul său, care s-au folosit în mod abuziv de legitimațiile de serviciu. Omul, de bună credință, crezând că prin fapta sa ajută la soluționarea unor dosare penale importante, a descoperit mai apoi că de fapt a pus la dispoziție imagini din viața sa privată care au fost folosite în scop personal, dar și pentru rating-ul unui site de știri.

Irosind timpul extrem de prețios pe care îl au (și care musai trebuie dedicat investigării și prinderii a criminalilor), slujitorii lui Gavriș nu s-au folosit de „probele” obținute în soluționarea vreunei anchete.

Au dat buzna în redacția Adevărul, să le predea captura de fișiere video.

Dar pentru că dau dovadă de o prostie ieșită din comun (altfel nu le-ar fi putut trece prin cap să preia în mod ilegal filmările unor camere video și să le mai și ducă la presă), urmașii lui Garcea, au transformat ceea ce Gavriș a vrut să fie un breaking-news în ditamai fake-news-ul!

Din grabă (și din prostie, cum spuneam), le-au indicat jurnaliștilor de la Adevărul că polițistul local din imagini ar fi chestorul Liviu Vasilescu.

Cel mai probabil gafa s-a datorat și vaporilor de alcool din camera „veselă”, numărul 222, Gavriș cu ai lui fiind atât de fericiți că au pus mâna pe imagini, că s-au îmbătat înainte de finalizarea „misiunii”.

Jurnaliștii Adevărul au căutat să grăbească publicarea, pentru a crește încasările din rating-ul așa-zisului „Breaking News, astfel încât un biet polițist local surprins de camerele video a ajuns peste noapte să fie prezentat drept șeful Poliției Române…

Ne întrebăm dacă nu cumva DNA trebuie să facă o vizită și la cei de la Adevărul, pentru a investiga veniturile obținute din publicitate de website-ul acestora, ca urmare a vendetei făcuta de turmentatul Gavriș.

Treziți din beție precum boxerul din pumni, după publicarea fake-news-ului, polițiștii protagoniști ai acestei comedii spumoase au dat năvală în redacția Adevărul, amenințând jurnaliștii că din vina lor au fost difuzate imagini greșite și marea operațiune a fost un mare…fâs.

Dar faptul era consumat, jurnaliștii aserviți intereselor personale ale lui Gavriș deja rostogoliseră știrea, cu tot cu fotografia polițistului local ajuns vedetă iar restul presei au luat-o de bună, ajungând subiect național.

Așa s-a derulat operațiunea clandestină (și ilegală) a lui Gavriș, în încercarea dispearată de a-și spăla imaginea.

Ar fi amuzant, dacă nu ar fi adevărat…

VA URMA!