Secretul tinereții pentru miliardarul care a devenit tată la 89 de ani și mai vrea copii: ”Soția îmi dă niște tablete!”

Bernie Ecclestone (89 de ani) a fost ”omul săptămânii”, după ce a devenit tatăl unui băiețel pe nume Ace. Fostul șef din Formula 1 nu vrea să se oprească aici și plănuiește să mai aibă un copil cu soția sa, Fabiana Flosi (43 de ani).

Bernie Ecclestone: ”Fabiana îmi dă niște tablete de vitamina D. Nu iau nimic altceva”

Într-un interviu acordat publicației The SunEcclestone a spus că îi e mai ușor să fie tată acum, decât atunci când încă se ocupa de afaceri. 

”Acum am mai mult timp liber și sper să mi-l petrec cu copilul meu. Nu știu dacă ne vom opri aici. Probabil că Ace ar trebui să aibă un frățior sau o surioară, a afirmat octogenarul.

Bernie Ecclestone a insistat că nu ia nimic pentru potență. ”Nu iau Viagra. Fabiana îmi dă niște tablete de vitamina D. Dar nu iau nimic altceva”, a explicat magnatul.

Aflat într-o stațiune din Elveția, unde și-a petrecut ultimele trei luni de pandemie, Bernie Ecclestone a dezvăluit că i-a promis soției sale brazilience că vor avea copii împreună încă de acum opt ani, când au început relația.

Secretul longevității: ”mintea tânără”

Bernie Ecclestone are astăzi o avere de circa 2,5 miliarde de lire. Povestea lui este una inspirațională. Britanicul s-a lăsat de școală la 16 ani, ca să devină pilot de curse. Nu a reușit, dar a făcut mulți bani în industria sporturilor cu motor.

Magnatul are de gând, potrivit propriilor declarații, să o ajute pe soția sa la creșterea copilului. Inclusiv să schimbe scutece. ”Vreau să fiu prin zonă cât mai mult posibil. Fiicele mele îmi spun că voi trăi 120 de ani. Dar nu e genul de lucru pentru care să-ți faci planuri. Sunt încă activ.

Secretul? Nu-l știu. Nu fac lucruri speciale ca să rămân sănătos. Însă îmi păstrez mintea tânără”, a explicat Ecclestone.

Din căsniciile anterioare, cu Ivy Bamford, respectiv Slavica RadicEcclestone mai are trei fete: Deborah (65 de ani) Tamara (35) şi Petra (31). 

Sursa: Digisport.ro