Serie A, gata pentru reluare. Vincenzo Spadafora a avansat două posibile date pentru restart

Italia, ţară serios afectată de pandemia de coronavirus, este şi ea gata să facă un mare pas înainte. După relaxarea restricţiilor, şi fotbalul ar putea fi reluat. Meciurile din Serie A se văd pe canalele Digi Sport, pe site-ul digisport.ro, dar şi în aplicaţia Digi Online.

Fotbalul din Italia ar putea fi reluat pe 13 sau pe 20 iunie, în direct la Digi Sport

Ministrul Sporturilor din Italia, Vincenzo Spadafora, a anunţat că meciurile de fotbal vor fi reluate pe 13 sau 20 iunie. O decizie finală va fi luată joi.

“Lucrăm la două date posibile pentru a începe meciurile din Serie A, 13 sau 20 iunie. Protocolul pentru reluarea sezonului a fost întocmit şi este foarte similar cu cel convenit pentru antrenamente. Joi, vom decide dacă şi când să reiau meciurile”, a spus Spadafora la Rai TG3, citat de Gazzetta dello Sport.

Fotbalul din Italia, întrerupt pe 9 martie

Jucătorii din Italia au putut să-şi reia antrenamentele individuale din 4 mai şi în colectiv, din 19 mai, după ce competiţiile au fost suspendate pe data de 9 martie.

Din actuala ediţie a Serie A mai sunt de disputat 12 etape şi câteva restanţe. Juventus este lider, cu 63 de puncte, urmată de Lazio, formaţia la care evoluează Ştefan Radu, cu 62 de puncte.

Serie A va reveni astfel la Digi Sport în luna iunie. 

Clasamentul din Serie A:

Sursa: Digisport.ro