”Uhrin este singura soluție viabilă la Dinamo”. Florin Prunea, încântat de revenirea antrenorului ceh pe Ștefan cel Mare!

Florin Prunea (52 de ani), fostul portar și oficial la Dinamo este încântat de revenirea lui Dușan Uhrin (53 de ani) pe Ștefan cel Mare. Antrenorul ceh ar fi semnat până la sfârșitul acestui sezon.

Dinamo a rămas fără antrenor după eșecul cu Astra, din semifinalele Cupei României, scor 0-1. Gigi Mulțescu a anunțat că demisionează, iar conducerea “câinilor” s-a repliat rapid.

Florin Prunea: ”Uhrin este singura soluție viabilă la Dinamo”

Florin Prunea este încântat de revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo. Fostul portar al câinilor consideră că tehnicianul ceh ar putea fi ultima speranță a lui Dinamo în momentul de față să scape de retrogradare.

E o variantă foarte bună! Cred că este de fapt singura soluție viabilă în momentul de față! Îl cunosc foarte bine. Uhrin este o soluție foarte bună în momentul de față, repet. Sunt convins că ar scoate-o la capăt fără probleme”, a declarat Florin Prunea, pentru Fanatik.

În privința lui Florin Bratu, Prunea este sceptic și crede că ar fi eșuat la Dinamo și ar fi fost foarte probabil să retrogradeze: ”Florin Bratu nu a stat mai mult de o lună la echipele pe la care a fost! Nu poate să ajute Dinamo într-o situație ca asta! A mai și retrogradat vreo două echipe”.

Florin Prunea nu a fost surprins de decizia lui Mulțescu

Fostul portar al lui Dinamo nu a fost luat prin surprindere de decizia lui Mulțescu de a se despărți de formația ”alb-roșie”. Prunea este de părere că antrenorul în vârstă de 69 de ani cunoștea situația clubului în momentul în care a decis să se alăture băncii tehnce.

Nea Gigi Mulțescu a venit cu sufletul deschis ca de fiecare dată! El este unul din simbolurile lui Dinamo. A fost de bună credință tot timpul, dar cred că a luat o decizie bună! A știut în ce se bagă, dar nu s-a putut mai mult.

În play-out se va juca cu cuțitele pe masă! Orice detaliu va conta și e o competiție foarte grea, de uzură. Așa a fost mereu în ultimii ani. Au nevoie de cel puțin cinci victorii pentru a se salva. Eu cred că se poate redresa situația în continuare, mai ales cu Dusan Uhrin”, a mai adăugat Prunea.

Gigi Mulțescu și-a anunțat plecarea de la Dinamo! “Îmi cer scuze că n-am putut să fac mai mult!”

Mulțescu a explicat că își dorea să ia această decizie încă de vineri, după înfrângerea cu Academica Clinceni (1-3), însă nu a vrut să lase echipa cu doar câteva zile înainte de meciul din Cupa României.

Nu știu pentru jocul de vineri. Nu mă mai întrebați pe mine, pentru că eu o să-mi pun demisia pe cale amiabilă. N-am anunțat jucătorii. Vă anunț pe dumneavoastră. De mâine nu o să mai fiu antrenor. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta și n-aveam dreptul să provoc valuri. Avea nevoie echipa de liniște și nu-mi puteam permite să fac valuri. Nu există nicio șansă să mă răzgândesc. Mă opresc aici.

Îmi pare rău și îmi cer scuze că n-am putut să fac mai mult. Am făcut maximul din ce puteam. Din păcate, nici eu nu am fost foarte bine ajutat. De ce să nu vrea alt antrenor? Și în repriza a doua de la meciul cu Clinceni echipa a jucat la o singură poartă, a avut controlul, dar lipsește execuția.

Meciul de azi a fost foarte echilibrat. Lipsește ceva, lipsește scânteia, niște execuții de excepție ca să vină golul, punctele și să se decupleze de la neșansa din ultima perioadă“, a spus Mulțescu, după meciul de la Giurgiu.

Sursa: Digisport.ro